search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Απαντάει αρνητικά ο Σλούτσκι – Σε ποιον προπονητή στρέφεται η ΑΕΚ

05.12.2019 19:23
Απαντάει αρνητικά ο Σλούτσκι - Σε ποιον προπονητή στρέφεται η ΑΕΚ - Media

 

Η φημολογία είναι έντονη στην Ρωσία και στο κοντινό περιβάλλον του 48χρονου προπονητή ότι η πρόθεσή του είναι να δώσει αρνητική απάντηση στον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο είχε χθες συνάντηση στο Άμστερνταμ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr από την Ρωσία και το κοντινό περιβάλλον του Λέονιντ Σλούτσκι, ο Ρώσος τεχνικός προσανατολίζεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ.

Ο λόγος φέρεται να είναι πως ο Σλούτσκι δεν έχει πειστεί απόλυτα από την επαφή που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, θέλοντας προφανώς ένα διαφορετικό μοντέλο και τρόπο δουλειάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην τεχνικός της Φίτεσε, της Χαλ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει δώσει οριστική απάντηση στον Ίβιτς σχετικά με την απόφασή του, αλλά σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από το στενό του περιβάλλον, μάλλον η απάντησή του εντός των επόμενων ωρών θα είναι αρνητική.

Την ίδια ώρα, ο Σλούτσκι φέρεται να ζητάει παραπάνω χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ, καθώς θέλει να εξετάσει και όποιες προτάσεις έχει από την Ρωσία. Από την μεριά τους, πάντως, οι «κιτρινομαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι αφού τους πιέζει ο χρόνος να περιμένουν και είναι πολύ πιθανό ο Ίλια Ίβιτς να ενεργοποιήσει το plan b σχετικά με το θέμα προπονητή.

Στην περίπτωση του Μάσιμο Καρέρα έχει στραφεί η ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης, ο Ιταλός είναι πλέον ο βασικός υποψήφιος για ν’ αναλάβει την «Ένωση».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01