26/10/2020 06:07:47

Έλατο από τον... τόπο τους σε Bουλή και Σύνταγμα από Τασούλα - Μπακογιάννη (Photos)

Έλατο από τον... τόπο τους σε Bουλή και Σύνταγμα από Τασούλα - Μπακογιάννη (Photos)  - Media

 

Ακολουθώντας το γνωστό ρητό "παπούτσι από τον τόπο σου...", τόσο ο πρόεδρος της βουλής όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων προτίμησαν τον τόπο καταγωγής τους για να προμηθευτούν το έλατο για τον στολισμό ενόψει των φετινών Χριστουγέννων, της βουλής και της πλατείας Συντάγματος, αντίστοιχα. 

Την αρχή έκανε ο Κώστας Τασούλας, χθες Πέμπτη, όπου στη βουλή στολίστηκαν δύο χριστουγεννιάτικα έλατα, προερχόμενα από τα Γιάννενα, το νομό από τον οποίο εκλέγεται ο πρόεδρος της βουλής. Το ένα δέντρο τοποθετήθηκε στο Εντευκτήριο βουλευτών και το άλλο στο Περιστύλιο του Περικλέους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η προμήθεια των χριστουγεννιάτικων δέντρων να γίνει με απευθείας ανάθεση από τον κ. Τασούλα!

Από τη μεριά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είπε κι αυτός να... τιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του! Ήδη φορτώθηκε σε τριαξονικό φορτηγό ένα φυσικό έλατο από το Καρπενήσι ύψους 17 μέτρων, πάνω στο οποίο θα «φορτώσουν» χιλιάδες λαμπιόνια για να στολιστεί η πλατεία Συντάγματος.

Φυσικό δέντρο είχε φέρει πάλι από το Καρπενήσι και η Ντόρα Μπακογιάννη όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων.

Φαίνεται πως οι ρίζες με τις ιδιαίτερες πατρίδες και η ανάγκη έστω για ένα μικρό... ρουσφετάκι είναι κάτι που δεν αλλάζει με τίποτα στους εγχώριους πολιτικούς ταγούς μας...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.