search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Ερυθρόλευκη «απόβαση» στο Σύνταγμα: «Πάρτι» έστησαν οι οπαδοί Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα (Photos/Videos)

11.12.2019 15:43
Ερυθρόλευκη «απόβαση» στο Σύνταγμα: «Πάρτι» έστησαν οι οπαδοί Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα (Photos/Videos) - Media

 

Στις 22.00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του σπουδαίου αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι αδελφοποιημένοι οπαδοί των δύο ομάδων, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τετάρτης (11/12) και φώναξαν συνθήματα, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος και περίμεναν τους Σέρβους που ήρθαν από την Ερμού λίγο μετά τις 16:00.

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία πέριξ της πλατείας Συντάγματος έχει διακοπεί. Ήδη από τις 15:30 τα οχήματα που έρχονταν από τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Σταδίου, αλλά και από την Συγγρού, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την Πλατεία, καθώς η Αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους ώστε να προστατέψει τη συγκέντρωση των οπαδών.

Πηγές: sport24.gr, protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:17