search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Στολίζονται τα κανάλια για τις γιορτές – Το πρόγραμμα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2103
12-12-2019
12.12.2019 08:29
christmas_tv_620.jpg

 

Τα γιορτινά τους άρχισαν να «βάζουν» σταδιακά τα κανάλια εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Νέζος πραγματοποιεί, παρέα με τον Θοδωρή Βουτσικάκη, ένα μοναδικό οδοιπορικό που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη μουσική στον «Μύλο των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, στις 16.00.

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 10.00, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων θα ακουστούν κάλαντα από τη χορωδία του Δήμου Αθηναίων και τραγούδια από τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Την Παρασκευή 27.12 η Φαίη θα υποδεχτεί στο πλατό του «Πρωινού» την Κατερίνα Στικούδη και τους Duo Violin, τη Δευτέρα 30.12 την Ευριδίκη και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Τρίτη 31.12, τους Alcatrash.

Το «Still Standing» και το «Ρουκ Ζουκ» επιστρέφουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με νέα επεισόδια. Συγκεκριμένα, την εβδομάδα από 23 έως και 27 Δεκεμβρίου, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται, στις 17.45, στο εορταστικό πλατό του «Still Standing Special», τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Σάββα Πούμπουρα, τον Γιώργο Λέντζα, τον Άγγελο Γιακουμίδη, τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Νικόλα Ράπτη, τον Θανάση Πασσά, τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η Παριζιάνα», αλλά και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Αν ήμουν πλούσιος» και «Άγριες Μέλισσες».

Η Ζέτα Μακρυπούλια, την εβδομάδα από 23 έως και 27 Δεκεμβρίου, υποδέχεται στις 16.00, στο εορταστικό πλατό του «Rouk Zouk Special», τους πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων «Hairspray» και «Του Κουτρούλη ο Γάμος», καθώς και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις» και «Άγριες Μέλισσες».

Επιπλέον, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 20.45, επιστρέφει ύστερα από 15 χρόνια «Το Καφέ της Χαράς». Η σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων. Στις 21.45, την ίδια μέρα, θα ακολουθήσει εορταστικό επεισόδιο του «Πέτα τη φριτέζα», με το οποίο ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να υποδεχτεί το 2020.

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ έχει ανακοινώσει κινήσεις τις οποίες αναμένεται να δούμε αφού τελειώσει η εορταστική περίοδος. Tο γνωστό ριάλιτι «Big Brother» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο.

Μέσα σε όλα αυτά, το Mega ακούγεται ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση στις 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ομίλου Μαρινάκη. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα βγει στον «αέρα» την Πρωτοχρονιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41