24/09/2020 17:02:52

Έβαλε θέμα πολυϊδιοκτησίας ο Μαρινάκης - Αποχώρησε η Ξάνθη από το ΔΣ της Λίγκας

Έβαλε θέμα πολυϊδιοκτησίας ο Μαρινάκης - Αποχώρησε η Ξάνθη από το ΔΣ της Λίγκας - Media

 

Θέμα σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης έβαλε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της λίγκας, προκαλώντας την αποχώρηση του προέδρου της Ξάνθης, Άρη Πιαλόγλου!

Το Δ.Σ. της Super League ολοκληρώθηκε και σε αυτό έδωσε αιφνιδιαστικά και μετά από πάρα πολύ καιρό το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως αποδείχτηκε, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στη λίγκα για να βάλει –εκτός ημερήσιας διάταξης- στο τραπέζι το θέμα της καταγγελίας που οι Πειραιώτες έχουν κάνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Τόσο ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Αλέξης Κούγιας, φέρονται να ρώτησαν τον πρόεδρο της Ξάνθης, Άρη Πιαλόγλου, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ, με τον τελευταίο να απαντά αρχικά πως ιδιοκτήτες είναι οι Πανόπουλος και Συγγελίδης και εν συνεχεία να λέει πως «θα σας πει η ΕΕΑ, εμείς απολογούμαστε μόνο στις αρμόδιες αρχές».

Μετά από αυτό, ο κ. Πιαλόγλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της Super League.

Ταυτόχρονα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ζήτησε από τις ΠΑΕ να τοποθετηθούν για το θέμα και το αν συμφωνούν να έχουν οι ομάδες σχέσεις και να αγοράζει η μία από την άλλη τα... προπονητικά κέντρα, τις εγκαταστάσεις κλπ.

Ο πρόεδρος της λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου είπε πως είναι ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή πολυϊδιοκτησίας, ενώ οι περισσότεροι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος (Μποροβήλος, Δάρας, Πουρσανίδης, Κούγιας κ.α.) λέγοντας πως πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να είναι αμείλικτος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.