01/12/2020 17:38:15

Με νέους Τομεάρχες το ΚΙΝΑΛ, μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Με νέους Τομεάρχες το ΚΙΝΑΛ, μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Media

 

Μετά και το φινάλε του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην συγκρότηση των Τομέων αξιοποιώντας στην θέση των επικεφαλής, στελέχη όλων των τάσεων του ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι επικεφαλής των Τομέων αναλαμβάνουν την ευθύνη της «διαρκούς» επικοινωνίας με τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που έχουν ήδη συγκεκριμένους “ρόλους” συμμετέχοντας στις Επιτροπές της βουλής.

Το μεγάλο στοίχημα συνδέεται σύμφωνα με έμπειρο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη με την δυνατότητα της άψογης συνεργασίας μεταξύ των βουλευτών και των κομματικών ανά Τομέα- με βασική πάντα επιδίωξη να ενισχυθεί με τεκμηριωμένες προτάσεις η μάχη εντός αλλά και εκτός βουλής.

ΟΙ πληροφορίες λένε ότι μετά την αποχώρηση του του πρώην υπουργού, Φίλιππου Σαχινίδη, Τομεάρχης Οικονομικών στην Χαριλάου Τρικούπη θα αναλάβει ο επί χρόνια βουλευτής, Γιάννης Κουτσούκος.

Ρόλο-κλειδί στην διαμόρφωση του οικονομικού χάρτη θα έχει ο πρώην υπουργός, Νίκος Χριστοδουλάκης ο οποίος με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα αναπτύξει τους κύριους άξονες της προτεινόμενης από το Κίνημα Αλλαγής οικονομικής πολιτικής εν όψει και της ψήφισης του προϋπολογισμού.

Τα ηνία του Τομέα Αυτοδιοίκησης, που αφορά ένα κρίσιμο πεδίο δράσης για το κόμμα λόγω των σημαντικών δυνάμεων που διατηρεί στους Δήμους της χώρας, αναλαμβάνει ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές, Κώστας Πανταζής.

Στο συνδικαλιστικό όσον αφορά στον ιδιωτικό τομέα ορίζεται ο Γιώργος Βασιλόπουλος, ενώ ο Γιώργος Παπαγιωργόπουλος αναλαμβάνει την συνδικαλιστική μπαγκέτα του δημόσιου τομέα.

Ο πανεπιστημιακός Χάρης Δούκας αναλαμβάνει τον Τομέα Ενέργειας, ο πρώην βουλευτής, γιατρός και προερχόμενος από το Ποτάμι, Κώστας Μπαργιώτας

θα είναι ο επικεφαλής του Τομέα Υγείας, ο πρώην βουλευτής, Μιχάλης Τζελέπης θα έχει την ευθύνη του αγροτικού τομέα, ο Χρήστος Μέγας (προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες εκλογές) θα έχει την ευθύνη του Τομέα Εργασίας, ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ, Απόστολος Πόντας θα τεθεί επικεφαλής του επενδυτικού σχεδιασμού, ο Θανάσης Ζαννιάς, Τομεάρχης Αθλητισμού κα.

Αύριο εν τω μεταξύ η Φώφη Γεννηματά ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με την ομιλία της θα δώσει έμφαση στην ανάλυση των εξελίξεων γύρω από τα κρίσιμα εθνικά θέματα, ενώ θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος για την οικονομική και φορολογική πολιτική.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.