search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Nova: «Από το στούντιο η μετάδοση του Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ, προτεραιότητα η ασφάλεια των δημοσιογράφων»

13.12.2019 17:07
Συνεχίζεται το παιχνίδι για τη Nova - Δύο νέοι υποψήφιοι επενδυτές  - Media

 

Η Nova τονίζει ότι η περιγραφή του Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός θα γίνει από το στούντιο και όχι από το γήπεδο, τονίζοντας ότι υπήρξε στοχοποίηση του δημοσιογράφου της, Χρήστου Καούρη.

Αλλαγή σπίκερ στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (για τη 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας) και περιγραφή από το στούντιο.

Η Nova ανακοίνωσε ότι η μετάδοση δεν θα γίνει από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» από τον Χρήστο Καούρη, κάνοντας λόγο για στοχοποίησή του από Μέσα συγκεκριμένου ομίλου.

«Η Nova αποφάσισε να μην θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου της και να πραγματοποιήσει την μετάδοση του αγώνα από το στούντιο», επισημαίνεται από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Η ανακοίνωση της Nova

Nova: Προτεραιότητα η ασφάλεια των δημοσιογράφων μας

Από το στούντιο θα γίνει η μετάδοση του αποψινού αγώνα της Euroleague Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς πρώτη προτεραιότητα της Nova είναι η ασφάλεια των εργαζόμενων της.

Από το στούντιο θα γίνει η μετάδοση του αποψινού αγώνα της Euroleague Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς πρώτη προτεραιότητα της Nova είναι η ασφάλεια των εργαζόμενων της. Έτσι μετά την στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από μέσα συγκεκριμένου ομίλου, η Nova αποφάσισε να μην θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου της και να πραγματοποιήσει την μετάδοση του αγώνα από το στούντιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:24