search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Γέμισε από… Αη Βασίληδες φαράγγι στην Κρήτη (Photos)

16.12.2019 08:32
Γέμισε από… Αη Βασίληδες φαράγγι στην Κρήτη (Photos) - Media

 

Tην καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση πραγματοποιήσε και φέτος ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.).

Δέκα έξι μέλη του ομίλου, για μια ακόμη χρονιά ντύθηκαν την Κυριακή στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με φουλ γιορτινή διάθεση, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Giannis Bromirakis, που αναδημοσιευσε το Zarpa, πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση στο άβατο φαράγγι ‘’Παναγιά’’ στην περιοχή των Νοτίων Λασιθιώτικων.

Με αυτή λοιπόν την τεχνική κατάβαση φαραγγιού ο όμιλος αποχαιρέτησε το 2019 και γιόρτασε 15 χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη.

Μετά το τέλος μιας ακόμη χριστουγεννιάτικης κατάβασης βρήκε τα μέλη του ομίλου, με τα κανονικά τους ρούχα, στρωμένους γύρω από το τραπέζι να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους, ευχόμενοι σε όλους καλές γιορτές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01