25/11/2020 16:16:14

Βολές Αννέτας Καββαδία για τη διεύρυνση, λόγω Μπίστη: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ»

Βολές Αννέτας Καββαδία για τη διεύρυνση, λόγω Μπίστη: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» - Media

 

Μετά τη χθεσινή υπέρ Σημίτη παρέμβαση των Μπίστη, Λιάκου και Παναγιώτου κατά Πολάκη, σειρά παίρνει σήμερα η Αννέτα Καββαδία, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και η επίθεση των τριών στον Πολάκη, χθες, ήταν στοχευμένη στα εθνικά επί της ουσίας, η ίδια παρεμβαίνει αναφορικά με τον κίνδυνο συνολικής αθώωσης της διακυβέρνησης Σημίτη μέσω ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο facebook αφήνει αιχμές για την ένταξη προσώπων από τον σημιτικό χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ παραπέμπει σε κίνδυνο ο ΣΥΡΙΖΑ να εξελιχθεί σε "Κολυμβήθρα του Σιλωάμ", ξεπλένοντας συνολικά την πολιτική Σημίτη.

Το πλήρες σχόλιό της έχει ως εξής:

"Να γιατί η αποσαφήνιση των όρων της – απαραίτητης - διεύρυνσης, η αποσαφήνιση του πολιτικού περιεχομένου του εγχειρήματος - με πυξίδα τις αρχές, τις αξίες, την παράδοση της Αριστεράς - δεν είναι «εμμονή» ή «φοβία» μπροστά στο άνοιγμα του κόμματος.
Και αν ορισμένοι, ένθεν κακείθεν, οραματίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ ως «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», να τους πληροφορήσουμε ότι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.