search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Βολές Αννέτας Καββαδία για τη διεύρυνση, λόγω Μπίστη: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ»

16.12.2019 09:50
Καββαδία εναντίον των σχολίων για το φανελάκι του Τσιόδρα: Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ... (photo) - Media

 

Μετά τη χθεσινή υπέρ Σημίτη παρέμβαση των Μπίστη, Λιάκου και Παναγιώτου κατά Πολάκη, σειρά παίρνει σήμερα η Αννέτα Καββαδία, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και η επίθεση των τριών στον Πολάκη, χθες, ήταν στοχευμένη στα εθνικά επί της ουσίας, η ίδια παρεμβαίνει αναφορικά με τον κίνδυνο συνολικής αθώωσης της διακυβέρνησης Σημίτη μέσω ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο facebook αφήνει αιχμές για την ένταξη προσώπων από τον σημιτικό χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ παραπέμπει σε κίνδυνο ο ΣΥΡΙΖΑ να εξελιχθεί σε “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ”, ξεπλένοντας συνολικά την πολιτική Σημίτη.

Το πλήρες σχόλιό της έχει ως εξής:

“Να γιατί η αποσαφήνιση των όρων της – απαραίτητης – διεύρυνσης, η αποσαφήνιση του πολιτικού περιεχομένου του εγχειρήματος – με πυξίδα τις αρχές, τις αξίες, την παράδοση της Αριστεράς – δεν είναι «εμμονή» ή «φοβία» μπροστά στο άνοιγμα του κόμματος.
Και αν ορισμένοι, ένθεν κακείθεν, οραματίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ ως «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», να τους πληροφορήσουμε ότι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02