search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21
MENU CLOSE

Κλέβει την παράσταση ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στο Μεταξουργείο

16.12.2019 10:21
Κλέβει την παράσταση ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στο Μεταξουργείο - Media

 

Mια γυναίκα ακουμπισμένη στο τραπέζι, με το ένα πόδι στην καρέκλα, ένα βιβλίο ανά χείρας και μια στοίβα βιβλίων φόντο. Θα μπορούσε να είναι ένας πίνακας ζωγραφικής. Αλλά είναι ένα γκράφιτι σε πολυκατοικία του Μεταξουργείου και το απόλυτο talk of the town.

Το γκράφιτι ανήκει στον SimpleG. Oπως αναφέρει το iefimerida, εντυπωσιάζει όχι μόνο εξαιτίας του μεγέθους του, όχι μόνο εξαιτίας των χρωμάτων του, όχι μόνο εξαιτίας της αισθητικής του που παραπέμπει περισσότερο σε πίνακα αλλά και του μηνύματος που περνά.

«Τόσο πολλά βιβλία, τόσο λίγος χρόνος» γράφει ο SimpleG για το γκράφιτί του στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

 

Ο καλλιτέχνης SimpleG, θέλησε να τιμήσει τον κόσμο των βιβλίων αλλά και να κάνει ένα ευθύ σχόλιο στη μανία με το διαδίκτυο.

Το νέο εντυπωσιακό γκράφιτι της Αθήνας έγινε για το «Petit Paris d‘Athènes 2019», την ετήσια μεγάλη γιορτή τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της πόλης.

Ο SimpleG ζει στην Αθήνα και φοιτά στην Σχολή Καλών Τεχνών. Ασχολείται με τα murals από το 2009.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21