search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Σκληρόκαρδοι έφηβοι έβαλαν ένα γατάκι μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων και το έψησαν ζωντανό (Photos)

19.12.2019 14:33
Σκληρόκαρδοι έφηβοι έβαλαν ένα γατάκι μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων και το έψησαν ζωντανό (Photos) - Media

 

Είναι από τις φορές που κάποιος αναρωτιέται πώς δυο έφηβοι κρύβουν μέσα τους τόση κακία για τα ζώα. Στη Γαλλία στη Δουνκέρκη δυο έφηβοι έπιασαν ένα γατάκι. Το πήγαν σπίτι, και σε ζωντανή σύνδεση στο facebook, το έβαλαν μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων και το έκαψαν ζωντανο.

Το κακόμοιρο το ζωντανό δεν είχε από κάπου να διαφύγει αφού η πόρτα του φούρνου ήταν κλειστή. Όμως με το που ανέβασαν το βασανιστήριο που επέβαλλαν το ζώο ο κόσμος στο facebook, άρχισε να αντιδράει. Οι δυο έφηβοι κατακλύστηκαν από εκατοντάδες μηνύματα που τους έβριζαν για την πράξη τους, τους απειλούσαν και τους ευχόντουσαν και εκείνοι να πάθουν το ίδιο. Και επειδή η ανωνυμία στο ίντερνετ δεν υπάρχει κάποιος αποκάλυψε τις διευθύνσεις τους και μόνον τότε οι δυο βασανιστές φοβήθηκαν και σταμάτησαν τον φούρνο.

Στα σχόλια έκαναν παρέμβαση και φιλοζωικές οργανώσεις που ζητούσαν από το εξαγριωμένο κοινό να σταματήσει τις απειλές κατά της ζωής των δυο. «Δεν είμαστε ούτε αστυνομικοί ούτε δικαστές. Όλα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης που θα κάνει τη δουλειά της» έγραψαν.

Το γατάκι σώθηκε και σοκαρισμένο το μετέφεραν στον κτηνίατρο, όπου δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι νόμοι στη Γαλλία για την κακοποίηση των ζώων είναι εξαιρετικά αυστηροί και προβλέπουν 2 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμα 30.000 ευρώ.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01