search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτό  το δώρο μου πήρε ο Ντέιβιντ για τα Χριστούγεννα

20.12.2019 15:27
Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτό  το δώρο μου πήρε ο Ντέιβιντ για τα Χριστούγεννα - Media

 

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram το δώρο που πήρε στον σύζυγό της Ντέιβιντ για τα Χριστούγεννα.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ, όπου βάφεται παρέα με μια φίλη της. Η Βικτόρια Μπέκαμ την ρωτάει χαρακτηριστικά: «Αραγε, τι θα μπορούσε κανείς να αγοράσει για δώρο στον Ντέιβιντ Μπέκαμ; Τα έχει όλα!». Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι του πήρε ένα μεγάλο παζλ, το οποίο απεικονίζει τα παιδιά τους. Χιουμοριστικά συμπλήρωσε ότι το παζλ δείχνει την ίδια. «Βασικά, είμαι μόνο εγώ σε μια μεγάλη φωτογραφία, αλλά κάνω πλάκα».

Η Βικτόρια Μπέκαμ λέει στην φίλη της ότι το παζλ είναι τόσο μεγάλο που θα χρειαστεί ένα χρόνο για να το φτιάξει. Και εκείνη της απαντά με χιούμορ: «Αυτό σίγουρα θα τον κρατήσει απασχολημένο».

Κανείς δεν θα περίμενε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ θα μπορούσε να αγοράσει ένα παζλ για δώρο τα Χριστούγεννα στον σύζυγό της. Θυμίζουμε ότι το 2017 του είχε αγοράσει ένα ζευγάρι πιτζάμες.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10