search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:41
MENU CLOSE

Χρηστίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Οι ίδιοι άνθρωποι που δίκαζαν τον Ανδρέα, βρίζουν Σημίτη και Γ. Παπανδρέου

21.12.2019 12:23
Χρηστίδης για νέα μέτρα: Κυβέρνηση ράβε - ξήλωνε χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο - Media

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για την υποταγή των προοδευτικών πολιτών στις αντιλήψεις του 3%, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στα Παραπολιτικά FM. 

Ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε πως η δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη για τον Γιώργο Παπανδρέου αποδεικνύει ότι η Κουμουνδούρου δεν ενδιαφέρεται για σύνθεση για μια νέα προοδευτική παράταξη.

«Ενδιαφέρονται για την υποταγή και αφομοίωση των προοδευτικών πολιτών στις αντιλήψεις του 3%. Και αυτό ο κ. Σκουρλέτης, ως 3%, το εξέφρασε πάρα πολύ καλά όταν στις πορείες, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλούσε το 2011 μετά την διακοπή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου με τον Κάρολο Παπούλια Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε ότι και ο κ. Τσίπρας έχει στο παρελθόν επιτεθεί κατά του κ. Παπανδρέου παρομοιάζοντάς τον με τον Πινοσέτ. «Επομένως το πρόβλημα είναι σε όλους αυτούς οι οποίοι πήγαν εκεί περιμένοντας ότι θα αλλάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αλλάξει τους ίδιους», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

«Το ΚΙΝΑΛ απευθύνεται και διαχωρίζει όλους τους πολίτες που πίστεψαν, ενδεχομένως, σε μια διαφορετική επιλογή τα προηγούμενα χρόνια και στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ». είπε. «Τους λέμε ότι κάθε μέρα που περνά δείχνει ο κ. Σκουρλέτης,ο κ. Φίλης,ο κ. Πολάκης την άποψη τους για την πορεία της δημοκρατικής παράταξης. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί όταν δικαζόταν ο Α.Παπανδρέου, αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί όταν ο Πολάκης έλεγε αυτά τα οποία λέει για τον Κώστα Σημίτη, αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί όταν ο Σκουρλέτης λέει αυτά τα οποία λέει για τον Γ. Παπανδρέου», επισήμανε.

«Να λειτουργήσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου»

Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στο Κουκάκι, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι η δικαιοσύνη έχει ήδη παρέμβει ζητώντας όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει ζητήσει να δοθούν τα στοιχεία του drone αλλά και όλα τα βίντεο για να εξακριβωθεί τι έχει γίνει. «Εμείς επιμένουμε σε αυτό και λέμε ότι, αν υπάρχει έστω και ένας αστυνομικός ο οποίος μπέρδεψε το ρόλο του και νομίζει ότι είναι τιμωρός, πρέπει να περάσει τις διαδικασίες που προβλέπονται και στη συνέχεια να δούμε όλα όσα πρέπει να δούμε και να πάει σπίτι του γιατί δεν “κάνει” για το αντικείμενό του».

«Από την άλλη, είναι προφανές ότι όσο μη κανονικό, όσο περίεργο ,όσο έξω από τις αρμοδιότητες είναι για έναν αστυνομικό να χτυπά με υπερβάλλοντα ζήλο κάποιον, άλλο τόσο δεν είναι κανονικό να πηγαίνει κάποιος να καταλαμβάνει μια δημόσια ή ιδιωτική περιουσία και να φτιάχνει απέξω έναν καταπέλτη με 50 καρφιά έτσι ώστε όποιος πάει να μπει μέσα να χάσει τη ζωή του ή να πάει βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης και επανέλαβε ότι η Επιτροπή Αλιβιζάτου πρέπει να λειτουργήσει .

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι θα πρέπει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, ώστε να μην υπάρχουν καταλήψεις οι οποίες δημιουργούν προβλήματα.

«Όπου υπάρχουν καταλήψεις που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, όπου υπάρχουν καταλήψεις στις οποίες υπάρχουν μολότοφ και όπλα τα οποία χρησιμοποιούνται σε άλλου τύπου επιθέσεις, όπου υπάρχουν καταλήψεις που παραβιάζονται αυτονόητα δικαιώματα Ελλήνων πολιτών όπως την ιδιοκτησία πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν. Όπου υπάρχουν καταλήψεις οι οποίες είχαν ανθρώπους που είναι πρόσφυγες, μετανάστες ή ακόμα και άστεγοι, θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα όλων των αρμόδιων υπηρεσιών είτε αφορά υπουργεία είτε αφορά το δήμο ώστε οι άνθρωποι αυτοί να βρουν κατάλυμα και στη συνέχεια αυτό να προχωρήσει για να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος», κατέληξε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:41