search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Η δήλωση της ημέρας: Αν αποτύχω ως ο νέος Μπάτμαν, θα στραφώ στο πορνό

23.12.2019 15:03
Η δήλωση της ημέρας: Αν αποτύχω ως ο νέος Μπάτμαν, θα στραφώ στο πορνό - Media

 

Σε μία μάλλον απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Ρόμπερτ Πάτινσον που πρόκειται να ενσαρκώσει τον Μπάτμαν στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον σκοτεινό ιππότη της Γκόθαμ.

Ο Βρετανός ηθοποιός μιλώντας στον Guardian, υποστήριξε πως οι πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη σημασία του νέου του ρόλου, στον οποίο θα υποδυθεί τον σκοτεινό ιππότη της Γκόθαμ, του προκαλούν νευρικότητα.

Αυτό που προκάλεσε ομολογουμένως αίσθηση, ωστόσο, ήταν το εναλλακτικό σχέδιο που έχει ο ηθοποιός στην περίπτωση που η ερμηνεία του και η πορεία της ταινίας στο box office δεν πάει και τόσο καλά.

Όπως είπε, αυτό που πρόκειται να κάνει στη χειρότερη περίπτωση, μετά από μία αποτυχία, είναι «πορνό». «Αλλά πορνό τέχνης», έσπευσε να συμπληρώσει.

Με τις πρώτες πρόβες για τα γυρίσματα της ταινίας να έχουν ξεκινήσει ήδη, ο Πάτινσον δήλωσε πως επιθυμεί να αρχίσουν επιτέλους τα γυρίσματα, ενώ παραδέχθηκε πως αν και για να ενσαρκώσεις έναν τέτοιο ήρωα χρειάζονται πολλές εμπειρίες, «αισθάνθηκα μια έντονη σύνδεση με αυτόν τον ρόλο».

Σε άλλη συνέντευξή του, στους New York Times, ο Ρόμπερτ Πάτινσον ανέφερε πως δεν θεωρεί τον Batman υπερ-ήρωα αλλά περισσότερο έναν «περίπλοκο χαρακτήρα».

Η νέα ταινία Batman αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2021, με πολλούς να θεωρούν την επιτυχία ήδη εξασφαλισμένη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01