search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε πολυκατάστημα στο Μενίδι – 2.500 ευρώ η λεία

24.12.2019 18:52
Ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε πολυκατάστημα στο Μενίδι - 2.500 ευρώ η λεία - Media

 

Με Καλάσνικοφ και πιστόλι στα χέρια εισέβαλαν ληστές το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης αθλητικών ειδών στο Μενίδι.

Οι τρεις ένοπλοι εμφανίστηκαν στις 19.30 στη λεωφόρο Πάρνηθος με ένα λευκό όχημα, πάρκαραν έξω από το κατάστημα, μπήκαν μέσα με προτεταμένα τα όπλα (ένα πιστόλι και ένα Καλάσνικοφ) και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα άρπαξαν από τα ταμεία περίπου 2.500 ευρώ. Οι υπάλληλοι, όπως είναι φυσικό, τρομοκρατήθηκαν και δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή με το λευκό όχημα, το οποίο πιθανότατα είναι κλεμμένο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη εμπορική κίνηση λόγω Χριστουγέννων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:27