search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

25.12.2019 17:18
Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης - Media

 

Πιστός στην γραμμή των υψηλών τόνων με την Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε σήμερα ότι η χώρα μας δεν έχει καμία δουλειά να εκφέρει άποψη για την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης.

«Πιστεύω ότι η Τυνησία θα κάνει πολύτιμες και εποικοδομητικές συνεισφορές στις προσπάθειες να επιτευχθεί σταθερότητα στη Λιβύη. Το να έχει η Ελλάδα λόγο στην συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης είναι εκτός συζήτησης», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν από την Τυνησία.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας συζήτησε με τον Τυνήσιο ομόλογό του Καΐς Σαγιέντ τα πιθανά βήματα και τη συνεργασία των δύο χωρών τους για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη.

Ο Ταγίπ Ερντογάν πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός το συντομότερο δυνατόν στη Λιβύη. Η κρίση στη Λιβύη, είπε, επηρεάζει ότι μόνο την ίδια τη χώρα αλλά και τις γειτονικές της, όπως την Τυνησία.

Πηγή: ΣΚΑI

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:56