search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Ικαρία: Η απίθανη αλλαγή χρόνου στο λιμάνι του Άγιου Κήρυκου (Video)

01.01.2020 11:48
Ικαρία: Η απίθανη αλλαγή χρόνου στο λιμάνι του Άγιου Κήρυκου (Video) - Media
 
Με έναν πρωτότυπο τρόπο άλλαξε ο χρόνος στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου, καθώς ο Δήμος Ικαρίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίου Κηρύκου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιωάννη Μελά, διοργάνωσε την αλλαγή του χρόνου παρέα με το… Νήσος Χίος.
 
Το Επιβατηγό-Οχηματαγωγό πλοίο λίγο πριν μας αφήσει το 2019 κατέπλευσε στον Άγιο Κήρυκο με τους χαιρετισμούς του από την κόρνα του πλοίου να σημαίνουν το τέλος του 2019 και της δεκαετίας που ανήκει πλέον στην ιστορία.
 
Ο Δήμαρχος Ικαρίας Νίκος Καλαμπόγιας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φίλιππο Τσαντέ παρέδωσαν στον Πλοίαρχο και στο πλήρωμα του Νήσος Χίος Βασιλόπιτα και μια κάρτα με τα Κάλαντα της Ικαρίας εκ’μέρους του Συλλόγου ”Ιωάννης Μελάς”, ενώ ο Γιάννης Ρούσσος έπαιζε τα Κάλαντα στο βιολί.
 

Παρών και ο Άγιος Βασίλης που έφτασε στον Άγιο Κήρυκο λίγες μέρες πρίν (Ο Άγιος Βασίλης ήρθε… στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας) και έστησε έναν Ικαριώτικο, τον πρώτο του 2020 μαζί με τους παρευρισκόμενους. Ο χορός γρήγορα έφτασε εντός του πλοίου, δίνοντας σε όλους πλήρωμα και ταξιδιώτες τις ευχές για καλή χρονιά με Υγεία και Αγάπη.
 

Η αναχώρηση του Νήσος Χίος ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με πυροτεχνήματα από την στεριά να αποχαιρετούν το πλοίο αλλά και τον κεντρικό προβολέα του πλοίου να αποχαιρετά την Ικαρία.
 
Πηγή:ikariaki.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27