search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας παραμένουν δρόμοι σε 18 νομούς – Πού απαιτούνται αλυσίδες (Λίστα)

02.01.2020 09:57
alysides.jpg

 

Σοβαρές παραμένουν οι συνέπειες από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ζηνοβία σε αρκετές επαρχιακές οδούς, σε όλη τη χώρα. Κι ενώ η χώρα αναμένει την έλευση νέας κακοκαιρίας από την Κυριακή 5/1, γεγονός που επιτείνει τους κινδύνους που εγκυμονούν σε δεκάδες επαρχιακές οδούς. 

Τέσσερις δρόμοι παραμένουν κλειστοί και σήμερα λόγω της έντονης χιονόπτωσης. 

Στη λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο, καθώς και σε επαρχιακές οδούς των νομών Μαγνησίας, Αχαίας, και Αρκαδίας. 

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων επιβάλλεται σε επαρχιακές οδούς των νομών Πέλλας, Καστοριάς, Φλώρινας, Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Αχαίας, Κορινθίας, Αρκαδίας.

Επίσης διακοπή κυκλοφορίας λόγω βροχόπτωσης, συσσώρευσης υδάτων ή ισχυρών ανέμων έχει επιβληθεί σε δρόμους των νομών Ροδόπης, Καβάλας, Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, Ηλείας, Κορινθίας, Χίου, Δωδεκανήσου και Ρεθύμνου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01