search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:03
MENU CLOSE

Αδέλφια άνοιξαν το φέρετρο του πατέρα τους και πέταξαν έξω το πτώμα για να τον εκδικηθούν επειδή εγκατέλειψε τη μητέρα τους (Video)

02.01.2020 16:01
Κατολίσθηση Ιταλία: Άνοιξε το έδαφος σε νεκροταφείο και τα φέρετρα έπεσαν στη θάλασσα (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε νεκροταφείο της επαρχίας Ξιανσού στην ανατολική Κίνα. Λίγο πριν αρχίσει η τελετή ταφής τους πατέρα τους, εμφανίσθηκαν στο νεκροταφείο δυο αδέλφια, παιδιά του νεκρού από τον πρώτο του γάμο, μπήκαν στην αίθουσα όπου βρισκόταν το φέρετρο και άρχισαν να βρίζουν το νεκρό.

Οι άνθρωποι που θρηνούσαν τα έχασαν. Έβλεπαν δυο άνδρες να βρίζουν το νεκρό, να ανοίγουν το γυάλινο καπάκι από το φέρετρο και να φτύνουν και να χτυπούν το πτώμα.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα Beijing Youth Daily, στη συνέχεια τα δυο αδέλφια αναποδογύρισαν το φέρετρο και το πτώμα έπεσε στο πάτωμα. Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για 2 γιους που είχε ο νεκρός με την πρώτη του γυναίκα. Οι γιοι κατηγορούν τον (νεκρό) πατέρα τους ότι τους εγκατέλειψε, ότι ήταν δίγαμος και ότι παντρεύτηκε άλλη γυναίκα και δεν έδινε πλέον σημασία σε εκείνους και τη μητέρα τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:02