06/06/2020 05:27:46

Αδέλφια άνοιξαν το φέρετρο του πατέρα τους και πέταξαν έξω το πτώμα για να τον εκδικηθούν επειδή εγκατέλειψε τη μητέρα τους (Video)

Αδέλφια άνοιξαν το φέρετρο του πατέρα τους και πέταξαν έξω το πτώμα για να τον εκδικηθούν επειδή εγκατέλειψε τη μητέρα τους (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε νεκροταφείο της επαρχίας Ξιανσού στην ανατολική Κίνα. Λίγο πριν αρχίσει η τελετή ταφής τους πατέρα τους, εμφανίσθηκαν στο νεκροταφείο δυο αδέλφια, παιδιά του νεκρού από τον πρώτο του γάμο, μπήκαν στην αίθουσα όπου βρισκόταν το φέρετρο και άρχισαν να βρίζουν το νεκρό.

Οι άνθρωποι που θρηνούσαν τα έχασαν. Έβλεπαν δυο άνδρες να βρίζουν το νεκρό, να ανοίγουν το γυάλινο καπάκι από το φέρετρο και να φτύνουν και να χτυπούν το πτώμα.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα Beijing Youth Daily, στη συνέχεια τα δυο αδέλφια αναποδογύρισαν το φέρετρο και το πτώμα έπεσε στο πάτωμα. Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για 2 γιους που είχε ο νεκρός με την πρώτη του γυναίκα. Οι γιοι κατηγορούν τον (νεκρό) πατέρα τους ότι τους εγκατέλειψε, ότι ήταν δίγαμος και ότι παντρεύτηκε άλλη γυναίκα και δεν έδινε πλέον σημασία σε εκείνους και τη μητέρα τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.