search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:32
MENU CLOSE

Πως γιόρτασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ τα 17α γενέθλιά της

03.01.2020 17:19
Πως γιόρτασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ τα 17α γενέθλιά της - Media

 

Το καθιερωμένο της πρόγραμμα ακολούθησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, παρά τα (17α) γενέθλιά της.

Η έφηβη ακτιβίστρια έκανε επτάωρη διαμαρτυρία έξω από το κοινοβούλιο της Σουηδίας, αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Απεργία για το Κλίμα» που πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους», δήλωσε στο Reuters. «Στέκομαι εδώ και απεργώ από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ως συνήθως… μετά θα πάω στο σπίτι», είπε στο πρακτορείο Reuters η Τούνμπεργκ, την οποία το περιοδικό Time ανακήρυξε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2019. «Δεν θα έχουμε τούρτα γενεθλίων, αλλά θα φάμε δείπνο», πρόσθεσε.

Για τη χρονιά που πέρασε, η νεαρή είπε ότι ήταν «παράξενη και γεμάτη από δραστηριότητες, αλλά επίσης ήταν και θαυμάσια επειδή βρήκα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και αυτό που κάνω έχει επίδραση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01