search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου μετά από συμπλοκή οπαδών

06.01.2020 10:32
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 26χρονης για την δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού - Διώξεις σε πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ - Media

 

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές σχετικά με τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από συμπλοκή με οπαδούς στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για συμμετοχή στη συμπλοκή έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, 24 και 26 ετών.

Παράλληλα, η αστυνομία προέβη και στη σύλληψη μιας 26χρονης γυναίκας, η οποία δεν σχετίζεται με τη συμπλοκή, αλλά φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε τον 28χρονο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του, μιας και από την ιατροδικαστική έκθεση, που αναμένεται, θα εξακριβωθεί αν αυτός προήλθε από τη συμπλοκή ή από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αλλοδαπός, μαζί με δύο ακόμη συμπατριώτες του, ήταν οπαδοί της βουλγαρικής Μπότεφ, ομάδας που θεωρείται «αδελφοποιημένη» με τον Αρη και πιθανολογείται ότι βρέθηκαν στην πόλη για το σαββατιάτικο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01