search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του… Πιγκουίνου

08.01.2020 08:12
Ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του… Πιγκουίνου - Media

 

Μετά από μήνες φημών, ο σκηνοθέτης του Μπάτμαν, Ματ Ριβς επιβεβαίωσε ότι ο Κόλιν Φάρελ θα είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Πιγκουίνο στην επερχόμενη ταινία του 2021.

Ο σκηνοθέτης τουίταρε ένα gif του Φάρελ από την ταινία «Αποστολή στη Μπριζ» γράφοντας: «Περιμένετε- είστε εσείς, Oz;», Oz είναι μία συντομογραφία του ονόματος του χαρακτήρα του Πιγκουίνου. Παρόμοια τουίτ ανέβασε ο Ριβς και για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος στην ταινία.

Η ένταξη του Φάρελ στην ταινία είχε αρχίσει να συζητείται από τον Νοέμβριο. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως Μπάτμαν, ο Πολ Ντέινο στο ρόλο του «Γρίφου», η Ζόι Κράβιτζ ως Κατγούμαν, ο Τζέφρι Ράιτ στο ρόλο του Τζέιμς Γκόρντον και ο Πίτερ Σάρσγκαρντ σε έναν ρόλο έκπληξη.

Ο Πάτισον διαδέχεται στον ρόλο τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες της κινηματογραφικής σειράς, ενώ εμφανίστηκε σε ακόμα μία. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου 2021.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26