31/03/2020 14:41:32

Αναβλήθηκε η δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τους πλειστηριασμούς

Αναβλήθηκε η δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τους πλειστηριασμούς - Media

 

Αναβολή για τον Ιούνιο έλαβε η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του επικεφαλής του ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς και τριών ακόμη κατηγορουμένων, μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» για παρεμπόδιση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2018.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω μη νόμιμης κλήτευσης ενός εκ των κατηγορουμένων ενώ από το δικαστήριο απουσίαζαν όλοι οι μάρτυρες αστυνομικοί.

Στους τέσσερις κατηγορούμενους αποδίδονται σωρεία κατηγοριών που μεταξύ άλλων αφορούν φθορές ξένης ιδιοκτησία , διατάραξης κοινής ειρήνης , σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και άσκηση βίας 

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε οδηγηθεί σε αναβολή, επίσης για τον Ιούνιο, αντίστοιχη δίκη, μετά από μήνυση επενδυτικού σχήματος, του κ. Λαφαζάνη και συγκατηγορουμένων του για παρεμπόδιση πλειστηριασμού καθώς δεν είχαν προσέλθει στο δικαστήριο μάρτυρες αστυνομικοί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.