search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Ουγγαρέζος κατά Σπυροπούλου: Θέλει απλώς να βρίσκεται στην TV (Video)

09.01.2020 18:42
Ουγγαρέζος: «Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη» (video) - Media

 

O Δημήτρης Ουγγαρέζος για ακόμα μία φορά κατακεραύνωσε μέσα από το «Πρωινό» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες πως η ξανθιά καλλονή είναι από τις επικρατέστερες για την παρουσίαση του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. 

«Έχει αποδείξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι άγεται από τη ματαιοδοξία της και ότι δεν σκέφτεται αν μπορεί να κάνει κάτι ή δεν μπορεί. Δεν την νοιάζει το project, θέλει να είναι στην τηλεόραση. Στις θυροτηλεοράσεις της πολυκατοικίας μου αν κάναμε κάτι 10 με 12 σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έλεγε ναι, να συμμετέχει» είπε με έντονο ύφος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, με αφορμή μια τοποθέτηση του Άρη Καβατζίκη για την ερμηνεία του Μάρκου Σεφερλή στο μιούζικαλ «Hairspray», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώθηκε από τη θέση του λέγοντας: «Θα τρελαθούμε! Πάμε ρε Κούπερ, εδώ οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί! Πάμε να πάρουμε τη Σπυροπούλου να κάνουμε μια εκπομπή». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08