search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:18
MENU CLOSE

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει 3 εκατ. δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

10.01.2020 09:18
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει 3 εκατ. δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία - Media

 

Αν τσεκάρει κανείς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα καταλάβει αμέσως ότι το περιβάλλον είναι αυτό που τον νοιάζει περισσότερο από τα πάντα.

Καθόλου περίεργο λοιπόν που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να προσφέρει 3 εκατ. δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία μέσω της οργάνωσης της οποίας είναι συνιδρυτής.

Οπως αναφέρει το Marie Claire, η Earth Alliance δημιουργήθηκε πέρυσι με στόχο να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή και την απώλεια βιοποικιλότητας, ενώ εκτός από τον πασίγνωστο ηθοποιό, επικεφαλής της είναι η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Laurene Powell Jobs και ο επενδυτής (επίσης φιλάνθρωπος) Brian Seth.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των πυρκαγιών που σαρώνουν την Αυστραλία, έχουν χάσει τη ζωή τους 25 άνθρωποι και περίπου 1 δις απροστάτευτων ζώων. Οι φωτιές μαίνονται από τον περασμένο Σεπτέμβριο (!) και έχουν ενισχυθεί λόγω του ότι πρόκειται για τον πιο ζεστό και ξηρό χρόνο στα χρονικά της Αυστραλίας.

Ο DiCaprio προστέθηκε σε ένα σημαντικό αριθμό διασημοτήτων που έχουν ευαισθητοποιηθεί σε σχέση με την καταστροφή: Οι Chris Hemsworth, Elton John, Pink, Nicole Kidman – Keith Urban, Metallica βρίσκονται μεταξύ αυτών

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17