search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου το δελτίο ειδήσεων του Αlpha την Πέμπτη

14.01.2020 13:06
Μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου το δελτίο ειδήσεων του Αlpha την Πέμπτη - Media

 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο την Πέμπτη, και συγκεκριμένα απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας.

Ο λόγος; Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Πρωθυπουργός θα ανοίξει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για θέματα που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Συγκεκριμένα, μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Αποτιμά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει τι διεμήνυσε στον Λευκό Οίκο σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις. Επίσης, θα ερωτηθεί για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και τα σχέδιά του για την Οικονομία.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:03