search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιόρτασε τα γενέθλια του παιδιού της με τον πρώην της (Photos)

16.01.2020 16:27
Η Κριστίνα Αγκιλέρα «έντυσε» στα λευκά το σπίτι της στο Λος Άντζελες (Photos/Video) - Media

 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο πρώην σύζυγός της Τζόρνταν Μπράτμαν ήρθαν κοντά για να γιορτάσουν τα 12α γενέθλια του γιου τους, Μαξ.

Η 39χρονη τραγουδίστρια και ο πρώην της πήραν μια τούρτα σοκολάτας και μια χούφτα κεριών για το αγόρι τους.

«Κάνουμε τις μικτές οικογένειες να λειτουργούν. Είναι ένα όμορφο πράγμα », έγραψε σε ανάρτησή της στο Instragram η τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Την Κυριακή, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της και του μεγαλύτερου γιου της με ένα γλυκό μήνυμα.

«Αν και μπορεί να έχεις ξεπεράσει όλα τα πάρτι που πάντα αγαπούσα να σου ετοιμάζω από τότε που ήσουν μικρός, ποτέ δεν θα κουραστώ να γιορτάζω τον πιο απίστευτο, εκπληκτικό άνθρωπο που είσαι … έχεις γίνει και συνεχίζεις να είσαι. Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά και η φύση σου είναι να νοιάζεσαι, για την οποία είμαι τόσο υπερήφανη που βλέπω και ακούω από άλλους που βιώνουν γύρω σου – επειδή είναι σπάνια, φυσικά ένστικτα που δεν μπορούν να διδαχθούν! Απλώς έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνεις τον χώρο να φωτίζεται γύρω σου, ζητώντας προσοχή και φέροντας νέες ιδέες και γέλια σε οποιαδήποτε συζήτηση ή κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι », έγραψε αρχικά.

«Μου αρέσει να είμαι η μαμά σου – ευχαριστώ που συνεχώς με διδάσκεις νέα πράγματα στη ζωή και πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από εσένα, αγαπώντας σε και βλέποντάς σε να μεγαλώνεις. Δεν μπορώ να περιμένω να βιώσω όλες τις περιπέτειες που θα έχεις μπροστά σου και τα συναρπαστικά πράγματα που φέρνει η ζωή σου. Ξέρω ό, τι βρίσκεται μπροστά, πάντα θα βουτάς το κεφάλι πρώτα στο να γνωρίσεις τον εαυτό σου, πλοηγώντας στο μονοπάτι που θέλεις να βρίσκεσαι και μοιράζοντας το φως που λάμπεις, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνεις! Χαρούμενα γενέθλια!!!!!! Σε αγαπάω τόσο πολύ Μαξ. ..-Μαμά.», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42