06/03/2021 10:04:12

Βελόπουλος: Εγώ είπα στον Μητσοτάκη να φέρει στην Αθήνα τον Χαφτάρ

Βελόπουλος: Εγώ είπα στον Μητσοτάκη να φέρει στην Αθήνα τον Χαφτάρ - Media

 

«Όταν συνάντησα τον Μητσοτάκη, του είπα να δει τον Χαφτάρ. Ευτυχώς τον έφεραν την τελευταία στιγμή στην Αθήνα. Η κυβέρνηση δουλεύει με χρονοκαθυστέρηση. Αν μας άκουγαν από το Σεπτέμβριο, θα "γλιτώναμε" τη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον Focus FM 103,6. Ακόμη πρόσθεσε, ότι «κανένα κανάλι δεν ανέφερε, ότι συναντήθηκα με τον Μαχντάουι, αν και ήμουν ο μόνος πολιτικός αρχηγός, που είδε. Φοβούνται την Ελληνική Λύση».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο «θερμού» επεισοδίου με την Τουρκία, εκτίμησε, ότι «μέχρι το Μάρτιο μπορεί να γίνει κάτι, από το Μάρτιο και μετά δε θα τολμήσει να κάνει κάτι, λόγω τουριστικής περιόδου. Θα πάει στο Καστελόριζο, όχι νότια της Κρήτης. Εκεί είναι το σημείο. Εκεί υπάρχει θέμα ερμηνείας. Πρέπει να βυθιστεί το σκάφος και ολόκληρος ο τουρκικός στόλος για να ξεμπερδεύουμε", ενώ σημείωσε, ότι "Η Τουρκία διεκδικεί. Δεν προκαλεί απλώς» υπογράμμισε ακόμη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.