search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:36
MENU CLOSE

Παφίλης: «Ο ναζισμός είναι γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού»

23.01.2020 21:32
Παφίλης: «Ο ναζισμός είναι γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού» - Media

 

«Ο ναζισμός είναι γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης σχολιάζοντας τις αναφορές του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη για την απλή αναλογική και τη Βαϊμάρη. «Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, ιδιαίτερα σήμερα που η εισαγγελέας ουσιαστικά πρότεινε την αθώωση της Χρυσής Αυγής», είπε ο Θανάσης Παφίλης και σχολίασε και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Ακούσαμε απίστευτα από την πλευρά του κ. Τσίπρα ότι δήθεν την κρίση, και την οικονομική και την χρεοκοπία, την έφεραν τα εκλογικά συστήματα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και κατήγγειλε: «έχετε γίνει πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Πουλήσατε κυριολεκτικά το κίνημα που ξεσηκώθηκε κόντρα στη καπιταλιστική κρίση. Τους είπατε ότι για αυτά που γίνονται φταίει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και όχι το σύστημα. Τους είπατε ότι αν γίνουμε εμείς κυβέρνηση θα τα αλλάξουμε όλα και φέρατε το τρίτο μνημόνιο».

«Η αστική δημοκρατία είναι δικτατορία της αστικής τάξης» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης και χαρακτήρισε ληστεία την επαναφορά του μπόνους των 50 εδρών. Είπε επίσης ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κυβερνήσει με μειοψηφικό ποσοστό σε σχέση με το εκλογικό σώμα, όμως, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε νόμο που διατηρεί η σημερινή, ο οποίος προβλέπει ότι ένα σωματείο για να αποφασίσει απεργία θα πρέπει να ψηφίσει το 50% συν 1 των μελών του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30