search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Όπλα, τριαντάφυλλα και κλεμμένα χρυσαφικά

07.06.2012 14:44
Όπλα, τριαντάφυλλα και κλεμμένα χρυσαφικά - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Μεγάλη συναυλία στο Παρίσι έδωσαν προχθές οι σπουδαίοι «Guns Ν’ Roses» και το ασφυκτικά γεμάτο «Παλέ Ντε Μπερσί» χόρευε στους ρυθμούς του «Paradise City», του «Sweet child O mine» και των άλλων επιτυχιών του δημοφιλούς γκρουπ.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Μεγάλη συναυλία στο Παρίσι έδωσαν προχθές οι σπουδαίοι «Guns Ν’ Roses» και το ασφυκτικά γεμάτο «Παλέ Ντε Μπερσί» χόρευε στους ρυθμούς του «Paradise City», του «Sweet child O mine» και των άλλων επιτυχιών του δημοφιλούς γκρουπ. Μετά την επιτυχημένη συναυλία οι διοργανωτές έδωσαν ένα πριβέ πάρτι στο ξενοδοχείο που φιλοξένησε τους μουσικούς ώστε να χαλαρώσουν ο Άξελ Ρόουζ και η παρέα του.

Το τι ακριβώς έγινε  στην φιλική αυτή συγκέντρωση δεν  είδε το φως της δημοσιότητας αλλά ο τραγουδιστής και δημιουργός του  γκρουπ ήταν έξαλλος το επόμενο πρωί. Όταν ξύπνησε διαπίστωσε με έκπληξη  ότι οι αλυσίδες που φορούσε στο  λαιμό του κατά τη διάρκεια του  πάρτι είχαν κάνει φτερά. Το κόστος των κοσμημάτων τις 150.000  ευρώ και  η αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση, πιστεύει ότι κάποια από τις κυρίες που προσκλήθηκαν στο πάρτι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση του Ρόουζ και του έκλεψε τα χρυσαφικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που  συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί ο Ρόουζ δεν φορούσε τα κοσμήματα σε όλη τη βραδιά και για αυτό οι υποψίες στρέφονται προς κάποια από τις κοπέλες με την οποία σε μία στιγμή αποσύρθηκε διακριτικά στη σουίτα.

Οι «Guns Ν’ Roses» βρίσκονται στη Γερμανία για τις επόμενες συναυλίες της ευρωπαϊκής τουρνέ που λήγει στις 22 Ιουλίου. Δυστυχώς δεν θα έρθουν από τα μέρη μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01