search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:47
MENU CLOSE

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο ΟΑΚΑ – Οπαδοί πυρπόλησαν περιπολικό

26.01.2020 20:03
Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο ΟΑΚΑ - Οπαδοί πυρπόλησαν περιπολικό - Media

 

Επεισόδια με μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σημειώθηκαν στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οπαδοί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Τα επεισόδια, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σημειώθηκαν έξω από την θύρα 35, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΚ βγήκε αιφνιδιαστικά από το γήπεδο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που επέβαιναν σε ένα περιπολικό του αστυνομικού τμήματος του ΟΑΚΑ. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν, ενώ οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυρπόλησαν το υπηρεσιακό όχημα, ενώ προξένησαν και άλλες φθορές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και απώθησαν τους χούλιγκαν.

Αυτή την ώρα η κατάσταση είναι ήρεμη, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε επιφυλακή.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα έγιναν συνολικά 11 προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Επεισόδια σημειώθηκαν και το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη πριν από τον αγώνα Πανιωνίου – Ατρόμητου όπου συγκρούσθηκαν οπαδοί. Τα επεισόδια έληξαν με την επέμβαση των ΜΑΤ. Λίγο αργότερα επικράτησε ένταση εντός του γηπέδου όπου και πάλι επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας για να αποτρέψουν συγκρούσεις οπαδών.

φωτογραφία: real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30