21/02/2020 19:14:25

Φιλοκυβερνητικός εκδότης κατά συμβούλου του Πρωθυπουργού - Φταίει για τη ένταση με το Βερολίνο

Φιλοκυβερνητικός εκδότης κατά συμβούλου του Πρωθυπουργού - Φταίει για τη ένταση με το Βερολίνο - Media

 

Στο στόχαστρο του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη έχει μπει εσχάτως ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας Τα Νέα και νυν σύμβουλος στρατηγικής και ευρωπαϊκών θεμάτων του πρωθυπουργού Δημήτρης Μητρόπουλος.

Oπως αναφέρει το site enimerosi24, πάντως ο Δημήτρης Μητρόπουλος είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός, δεδομένου ότι είχαν στενή συνεργασία πριν αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα, ενώ οι δυο τους συνδέονται με φιλία πολλά χρόνια.

Ο εκδότης (μέσα από τη στήλη του) στα τελευταία φύλλα της εφημερίδας έχει ασχοληθεί με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού αρχικά «καρφώνοντας» τον ότι εισηγήθηκε την ανανέωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου και στη συνέχεια του χρεώνει την ένταση μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου (διάσκεψη για Λιβύη).

Είναι γεγονός ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι αιτίες που προκαλούν την ένταση μεταξύ του εκδότη μιας εφημερίδας ή ενός δημοσιογράφου με κάποιον σύμβουλο του πρωθυπουργού ή προσώπου από το περιβάλλον του, ποικίλουν.

Και δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται… Ειδικά όταν τα δημοσιεύματα επαναλαμβάνονται.

Διαβάστε στη συνέχεια τι έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης για τον Δημήτρη Μητρόπουλο: «Σειρά από λάθη έχουν αρχίσει και χρεώνουν κάποιοι (και δεν είναι λίγοι) στον συνεργάτη του Κυριάκου, Δημήτρη Μητροπουλο. Ναι, τον πρώην δημοσιογράφο, που εσχάτως αναπτύσσει δράση και σε επίπεδα διπλωματίας.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο εν λόγω ευθύνεται για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στο Βερολίνο και την Αθήνα. Και επειδή τέτοια λάθη, σε αυτή τη φάση, δύσκολα συγχωρούνται, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις και μάλιστα σύντομα”.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.