search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Τόμας Μαρκλ: Κανένα κρούσμα ρατσισμού κατά της Μέγκαν, ο Χάρι πρέπει να… «αντρέψει»

27.01.2020 17:39
Έξαλλος ο Τόμας Μαρκλ: Κανένα κρούσμα ρατσισμού κατά της Μέγκαν, ο Χάρι πρέπει να... «αντρέψει» - Media
 
Έξαλλος με την κόρη του, Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι εμφανίστηκε ο Τόμας Μαρκλ μιλώντας στο βρετανικό κανάλι ITV.
 
Ο Τόμας Μαρκλ απέρριψε κατηγορηματικά φήμες ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων, λέγοντας ότι «ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα σε σχέση με τη φυλή της Μέγκαν, είτε στο σχολείο είτε σε άλλο μέρος και δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο στην Αγγλία. Η Αγγλία νομίζω ότι είναι πολύ πιο φιλελεύθερη από τις ΗΠΑ σε φυλετικά ζητήματα. Οπότε δεν πιστεύω ότι έπεσε θύμα bullying λόγω ρατσισμού».
 
Παράλληλα, μιλώντας για τον πρίγκιπα Χάρι, ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι θα του έλεγε να «συμπεριφερθεί αντρίκεια» και να συναντηθούν, προκειμένου να επιδιορθώσει τη σχέση του με την κόρη του, λέγοντας ότι είναι πολύ απογοητευμένος που ακόμα δεν έχει δει τον εγγονό του, καθώς και ότι του λείπει η κόρη του, με την οποία έχει διαρρήξει τις σχέσεις του.
 
Όσον αφορά στην απόφαση του ζευγαριού να αποποιηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τόνισε ότι η απόφαση αυτή «δεν θα δουλέψει. […] Νομίζω ότι πλήγωσαν τη βασίλισσα και τη βασιλική οικογένειας. Νοιώθω αμήχανα γι’ αυτούς και λυπάμαι πολύ για τη βασίλισσα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:42