30/09/2020 12:16:25

Γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο επειδή «κόλλησε» μέσα της ο δονητής της (Photos)

Γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο επειδή «κόλλησε» μέσα της ο δονητής της (Photos) - Media

 

Είναι από αυτό που λέμε, «να μη σου τύχει ποτέ». Μια γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν οι γιατροί έναν μικρό δονητή που «κόλλησε» μέσα της κατά τη διάρκεια του ερωτικού παροξυσμού της.

Όπως έγινε γνωστό, τον δονητή χρησιμοποιούσε επάνω στη γυναίκα ο σύντροφος της, κατά τη διάρκεια του ερωτικού τους παιχνιδιού όταν κάποιος σπασμός και μια… κομμένη αλυσίδα, έκανε το όργανο να σφηνώσει μέσα της.

Είναι ένα είδος δονητή ο οποίος στην άκρη του έχει μια αλυσιδίτσα. Η εταιρία που τον έχει ρίξει στην κυκλοφορία προειδοποιεί να μην τον χρησιμοποιούν μέχρι τέρμα διότι η αλυσίδα μπορεί να σπάσει και να μείνει μέσα. Όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον συγκεκριμένο δονητή.

Το περιστατικό συνέβη στην Αριζόνα και όπως δήλωσε η γυναίκα μετά την επέμβαση τον «δονητή - κόσμημα» με την αλυσιδίτσα τον είχε αγοράσει από το ίντερνετ προς 69 δολάρια αλλά ομολόγησε πως δεν είχε διαβάσει την παράγραφο για την αλυσίδα.

Ο δονητής έχει μήκος 4 εκατοστά, πλάτος και μαζί με την αλυσίδα μπορεί να φορεθεί και σαν κόσμημα.

Η περιπέτεια της γυναίκας στα «επείγοντα» δεν είχε τέλος αφού ο γυναικολόγος στο νοσοκομείο δεν μπορούσε ψηλαφιστά να εντοπίσει τον δονητή μέσα στον κόλπο της. Χρειάστηκε να βγάλει ακτινογραφία για να εντοπιστεί ακριβώς το σημείο που είχε… παραπέσει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.