search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Πυρ ομαδόν από τις εφημερίδες Μαρινάκη κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης (Photos)

29.01.2020 09:48
Πυρ ομαδόν από τις εφημερίδες Μαρινάκη κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης (Photos) - Media

 

Πυρ ομαδόν έχουν εξαπολύσει τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης κατά της κυβέρνησης με αφορμή τους χειρισμούς της στα θέματα του ποδοσφαίρου ενώ από την κριτική δεν αποκλείεται ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ετσι, λοιπόν, σε άρθρο του ο διευθυντής των sites των εφημερίδων Το Βήμα και Τα Νέα, καθώς και των in.gr και 10.gr Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά αναφέροντας σε άρθρο με τίτλο «H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως».

Αναφέρει ότι οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρουν τον πρωθυπουργό σημειώνοντας «φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται μόνο για την Κυβέρνηση του. Και για αυτή έπραξε σήμερα δίχως να τον ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις. Φοβήθηκε ότι θα «πέσει» από την καρέκλα που τόσο αγάπησε. Φοβήθηκε ότι μπορεί να πουλούσαν καμιά 10αριά βουλευτές του, τις… αθλητικές εγκαταστάσεις τους. Και έτσι έπραξε αδιαφορώντας για κάθε λογής κόστος».

Και ακριβώς μετά σκάει τη μεγάλη βόμβα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ενθυμούμενος τον Χριστοφοράκο αναφέροντας χαρακτηριστικά «Αν τον ένοιαζαν τέτοια πράγματα δεν θα είχε μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens».

«Και με την ευκαιρία» συνεχίζει το άρθρο που αναδημοσίευεται σε όλες τις ιστοσελίδες του ομίλου, «καλό είναι στην κυβέρνηση να μην επιδεικνύουν ότι έχουν αποκτήσει επιλεκτική μνήμη. Ή πιο σωστά… βολική αμνησία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχουν και τα… πειστήρια.

Να θυμίσω λοιπόν ότι στον μακρινό… Μάιο του 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για τη νέα διαπλοκή που αναδεικνύεται στο πρόσωπο του Σαββίδη και έστελνε το μήνυμα προς όλα τα οικονομικά συμφέροντα» ότι η «ΝΔ δεν απειλείται & δεν εκβιάζεται.

Φαίνεται πως μετά από μια επίσκεψη του… Ιβάν του Τρομερού στο Μαξίμου, από αυτές που κάποτε γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ με μεταφραστή τον κάποτε κομμουνιστή Καρτερό, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι και να απειληθεί μπορεί και να εκβιασθεί. Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα. Ή σε πιο απλή version. Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ή ακόμα καλύτερα. Κυριάκο πότε έγινες κιόλας Τσίπρας;»

Στην εφημερίδα Τα Νέα, σήμερα, στην πρώτη σελίδα φιλοξενείται χτύπημα που αναφέρει «Η κυβερνητική υποχώρηση που άναψε φωτιές».

Ενώ στη σελίδα 34 της εφημερίδας υπάρχει άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τίτλο «Ένοχοι ή βλάκες; Ή και τα δύο;».

Η αθλητική εφημερίδα του ομίλου Πρωταθλητής κυκλοφορεί με τίτλο: «Εκβιάζεται η κυβέρνηση και η κοινή λογική», πάλι με φωτογραφία Μητσοτάκη, ενώ ακόμα και τα Παραπολιτικά σε περίοπτη θέση φιλοξενούν την ανοικτή επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Μητσοτάκη, αρχηγούς των κομμάτων και βουλευτές στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί σε μια δημοκρατική χώρα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, η κυβέρνηση να ενδίδει σε εκβιασμούς και να χαϊδεύει την παρανομία. Με αυτή την τροπολογία δεν ισχύει ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Αντιθέτως «βιάζεται» και η κυβέρνηση και η κοινή λογική. Με αυτή την τροπολογία η κυβέρνηση παζαρεύει τη νομιμότητα παρεμβαίνοντας ωμά στο έργο των Ανεξάρτητων Αρχών και της Δικαιοσύνης».

Τέλος, ανάλογες αναφορές κάνουν τόσο ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά όσο και στα δελτία ειδήσεων του το One Channel.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50