22/02/2020 13:09:12

Νέες αποχωρήσεις από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Νέες αποχωρήσεις από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - Media

 

Τεταμένο εξακολουθεί να παραμένει το κλίμα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρά τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλει ο παρουσιαστής ώστε να επανέλθουν η ομαλότητα και η ηρεμία στην ομάδα της εκπομπής πίσω από τις κάμερες.

Χθες την παραίτησή του υπέβαλε ο βοηθός αρχισυντάκτη Γιώργος Μπέζας. Αιτία φέρεται να είναι έντονη διαφωνία που είχε με τη νέα αρχισυντάκτρια της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γωγώ Σαμπάνη, και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ethnos, ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να μεταπείσει τον δημοσιογράφο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την παραίτησή του από την ομάδα της εκπομπής υπέβαλε και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, ο οποίος κάλυπτε αστυνομικά και κοινωνικά θέματα.

Ήταν ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα γνωστά σχόλια στον αέρα της εκπομπής, που είχαν ως αποτέλεσμα την ποινή από το ΕΣΡ διακοπής προβολής της εκπομπής για 5 ημέρες, καθώς και την επιβολή χρηματικού προστίμου 150.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.