search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:12
MENU CLOSE

Παραίτηση Μπραουδάκη απ’το υφυπουργείο Αθλητισμού μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

30.01.2020 10:00
Παραίτηση Μπραουδάκη απ’το υφυπουργείο Αθλητισμού μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ - Media

Με ανακοίνωση του το βράδυ της Τετάρτης (29.01.2020) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για αποκάλυψη, ισχυριζόμενη ότι υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, που συνδέεται με φιλική σχέση με μέλος της ΕΕΑ, ανάμεσα στον πρώτο, τη νομική σύμβουλο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, τον νομικό σύμβουλο των ερυθρόλευκων Γιάννη Χατζησαββάογλου και του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού, Βαγγέλη Μπραουδάκη. 

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπραουδάκης πέρασε στην… αντεπίθεση, διαψεύδοντας αρχικά πως βρέθηκε σε τέτοιο ραντεβού και λέγοντας πως σκοπεύει να στραφεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην διαμάχη με τον Ολυμπιακό και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα, ο γνωστός δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτηση του στον Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρει το δίκιο του.

Οι δύο αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο Facebook 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:12