search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Δίκη Καρκά: Νέα στοιχεία και μηνύσεις – Χωρίς γενετικό υλικό του οδηγού ταξί τα ερωτικά βοηθήματα του ηθοποιού

30.01.2020 11:25
Δίκη Καρκά: Νέα στοιχεία και μηνύσεις - Χωρίς γενετικό υλικό του οδηγού ταξί τα ερωτικά βοηθήματα του ηθοποιού - Media

 

Με μικροεντάσεις συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του ηθοποιού για τον καταγγελόμενο βιασμό του οδηγού ταξί.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου Χρ. Αντωνοπούλου για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης σε βάρος του.

Η ψυχολόγος είχε καταθέσει σε προηγούμενη συνεδρίαση και είχε κάνει λόγο για «σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές» του κατηγορουμένου.

Νωρίτερα, στο ακροατήριο κατέθεσε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, τεχνικός σύμβουλος που διορίσθηκε από την πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του εν λόγω μάρτυρα ο οποίος έχει εξετάσει, όπως είπε, δυο φορές τον οδηγό ταξί, «ο παθών έχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων».

Ακόμη ο κ. Γιωτακος ανέφερε πως ο νεαρός οδηγός ταξί επαναβιώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα γεγονότα που τον καθιστούν μη λειτουργικό.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, τα λεγόμενα του ψυχιάτρου αμφισβήτησε η πολιτική αγωγή, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός οδηγός ταξί έχει κάνει από τον Ιανουράριο του 2019 έναρξη στην εφορία ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής.

Κατά την διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων που ακολούθησε, αναγνώστηκε η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του εκείνο το βράδυ ο κατηγρούμενος ηθοποιός, δεν ανιχνεύθηκε γενετικό υλικό του παθόντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01