search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:04
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Ισχυρά αντιπολιτευτικά «πυρά» από τη Χαριλάου Τρικούπη εναντίον της κυβέρνησης – Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2110
30-1-2020
31.01.2020 04:00
kin-1.jpg

 

Σκληρή επίθεση κατά της «γαλάζιας» κυβερνητικής πολιτικής για μια σειρά από ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, ανεβάζοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους. 
Για «μπάχαλο στο μπάχαλο σε έναν χώρο που χρήζει άμεσης και βαθιάς εξυγίανσης» μιλάει η Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες. «Η κυβέρνηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο ποδόσφαιρο προκαλώντας αρχικά ένα αχρείαστο μπάχαλο, το οποίο σπεύδει άρον-άρον να μαζέψει, προκαλώντας ένα νέο» λένε χαρακτηριστικά πηγές της Χαριλάου Τρικούπη. 

Στον απόηχο της ψήφισης του νέου εκλογικού νόμου, η Φώφη Γεννηματά, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι ο Μητσοτάκης δεν ήθελε τη συναίνεση για τον εκλογικό νόμο. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής ο πρωθυπουργός «δεν προσπάθησε καν να βρει μία κοινή συνισταμένη με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις έτσι ώστε να εξασφαλιστούν οι 200 ψήφοι για να αλλάξει άμεσα ο εκλογικός νόμος». 

«Αλαζονική στάση»
Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο κ. Μητσοτάκης κατέβασε τον πήχη της αυτοδυναμίας στο μέγιστο που πιστεύει ότι μπορεί να συσπειρώσει στις επόμενες εκλογές. Κατανοεί ότι η φθορά δεν θα αργήσει να έρθει. Προσπαθεί να κόψει και να ράψει τους θεσμούς στα δικά του μέτρα» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά. 
Εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού χαρακτήρισε ως «αλαζονική» τη στάση του Μητσοτακη σχετικά με το ζήτημα των διπλών εκλογών, κάνοντας λόγο για «τυχοδιωκτισμό» που δεν ταιριάζει στο προφίλ που μέχρι σήμερα ήθελε να παρουσιάζει ο Μητσοτάκης και για τον εαυτό του και για το κόμμα του.

«Θεωρώ πολύ αλαζονική τη στάση του κ. Μητσοτάκη και μάλιστα σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία, για τα εθνικά θέματα και για την οικονομία, να δηλώνει εκ των προτέρων ότι πηγαίνει σε διπλές εκλογές, αγνοώντας προκαταβολικά την ψήφο του ελληνικού λαού», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01