search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Γυμνή διαμαρτυρία της FEMEN στο Πολωνία – Ελλάδα

08.06.2012 16:29
Γυμνή διαμαρτυρία της FEMEN στο Πολωνία – Ελλάδα - Media

Ο «σεξοτουρισμός» είναι μια λέξη που σίγουρα θα μάθουν όλοι όσοι επισκεφτούν τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, στο πλαίσιο του Euro2012. Και αυτό χάρη στις ακτιβίστριες της FEMEN.

Για ακόμη μια φορά οι Ουκρανές ακτιβίστριες της FEMEN έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα του Euro και τον αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι ακτιβίστριες που έχουν, κατά καιρούς, δημιουργήσει πανικό με τις ημίγυμνες διαμαρτυρίες τους, τα έκαναν… μούσκεμα έξω από το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, καθώς με πυροσβεστήρες στα χέρια και γυμνές από την μέση και πάνω διαμαρτυρήθηκαν για τον σεξοτουρισμό που, σύμφωνα με τις ίδιες, ευνοείται από την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Με μηνύματα στα σώματά τους σχετικά με το Euro και στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά, οι φεμινίστριες προκάλεσαν αναστάτωση, πριν οι αστυνομικές αρχές καταφέρουν να τις συλλάβουν και να τις οδηγήσουν μακριά από το σημείο.

Έξω από το γήπεδο υπήρχαν και πολλοί Ελληνες φίλαθλοι, οι οποίοι μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τα μέλη της κίνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:37