search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Ένα διαφορετικό μνημόσυνο για τον Θάνο Μικρούτσικο

05.02.2020 12:48
Ένα διαφορετικό μνημόσυνο για τον Θάνο Μικρούτσικο  - Media

 

Ένα διαφορετικό μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί για τον Θάνο Μικρούτσικο την Κυριακή. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη στο facebook, οι ηθοποιοί της παράστασης «Ως την άκρη του κόσμου» που παρουσιάζεται στο Θέατρο Τζένη Καρέζη θα παίξουν στη μνήμη του αείμνηστου καλλιτέχνη ενώ τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν σε μία δομή προσφύγων.

«Η παράστασή μας «Ως την άκρη του κόσμου» φτάνει στο τέλος της. Μια παράσταση που σήμαινε για όλους μας πολλά. Ο Θάνος είχε το ίδιο πάθος, την ίδια αγωνία και τον ίδιο ενθουσιασμό με όλους τους άλλους. Άλλωστε το πίστευε πάντα πως «μάταιο ταξίδι δεν υπάρχει». Όσοι δουλέψαμε μαζί του σκεφτήκαμε αυτή την Κυριακή αντί για μνημόσυνο που καθόλου δεν αγαπούσε να παίξουμε για κείνον και να συγκεντρώσουμε όλα τα έσοδα για μια δομή προσφύγων. Με αφορμή αυτή την παράσταση ο Θάνος είχε πει: «Όποιος δεν παλεύει είναι κιόλας ηττημένος.

Πρέπει να παλέψουμε καθημερινά και να κάνουμε βήματα για εκείνη την κοινωνία που όλα τα παιδιά του κόσμου θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία». Κυριακή 9/2 στο θέατρο Τζένη Καρέζη, 11.30» ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01