search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga (Photo)

05.02.2020 13:41
Tέλος η αγωνία για τη Lady Gaga: Της επέστρεψαν τα σκυλάκια της - Media

 

Tην καινούργια της ερωτική σχέση αποφάσισε να αποκαλύψει η Lady Gaga μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αμερικανού επενδυτή Michael Polansky.

Το ζευγάρι φαίνεται να φωτογραφήθηκε σε κάποιο σκάφος. «Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους θαυμαστές μου. Είστε οι καλύτεροι» έγραψε στη λεζάντα. 

Οι φήμες για τη νέα σχέση της Lady Gaga ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Κρατιόντουσαν χέρι-χέρι και τον φιλούσε, αλλά η ταυτότητά του δεν είχε γίνει τότε γνωστή. Το «E!» έβγαλε στη φόρα περισσότερες λεπτομέρειες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πηγή δήλωσε στο μέσο ότι η 33χρονη Gaga «βγαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα για περισσότερο από ένα μήνα. Βλέπονται πριν από τις γιορτές και είναι τρελή γι’ αυτόν».

O Michael Polansky, απόφοιτος του Χάρβαρντ, είναι επί του παρόντος chief operating officer στην «The Parker Group», μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που διαχειρίζεται επενδύσεις, εταιρείες και δραστηριότητες του Sean Parker, ενός εκ των συνιδρυτών του Napster και του Facebook. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01