search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:39
MENU CLOSE

Μόλις έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο δολοφόνησε το 13χρονο γιό του – Πίστευε πως η γυναίκα του δεν είναι ικανή να τον μεγαλώσει (Photos)

06.02.2020 15:01
Μόλις έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο δολοφόνησε το 13χρονο γιό του - Πίστευε πως η γυναίκα του δεν είναι ικανή να τον μεγαλώσει (Photos)  - Media

 

Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον 40χρονο Όλεγκ Ντράτσεφ και την οικογένεια του. Συγγενείς, φίλοι, ακόμη και οι γείτονες είχαν να λένε πόσο αγαπημένη οικογένεια είναι. Μέχρι που ο 40χρονος τους διέψευσε.

Ταλαιπωριόταν από δυνατούς πονοκεφάλους και είχε ξεκινήσει μια σειρά εξετάσεων μέρες τώρα. Μέχρι που οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει έναν ανίατο όγκο στον εγκέφαλο και ότι του έμεναν λίγες εβδομάδες ζωής.

Ο Όλεγκ επέστρεψε σπίτι του στη Μόσχα δεν είπε το παραμικρό σε κανέναν από την οικογένεια του και περίμενε να κοιμηθούν όλοι για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε γεννηθεί στο μυαλό του. Ο Όλεγκ που ήξερε ότι θα έφευγε από τη ζωή σύντομα δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ο γιός του να συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τη μητέρα του. Έτσι αποφάσισε να δολοφονήσει και τους δυο. Όταν όλοι κοιμήθηκαν σηκώθηκε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και πήγε στο δωμάτιο του μικρού Ίλι. Κατέσφαξε το 13χρονο αγόρι στον ύπνο του και στη συνέχεια πήγε να ολοκληρώσει το έργο του και να δολοφονήσει τη μητέρα του Ίλι και σύζυγο του.

Η γυναίκα είχε ξυπνήσει από τις φωνές και κατάφερε να γλυτώσει την τελευταία στιγμή ούσα τραυματισμένη από το μαχαίρι κατάφερε να κλειδαμπαρωθεί στο μπάνιο και να καλέσει την αστυνομία.

Η αστυνομία τον συνέλλαβε μέσα στα αίματα. Στην ανάκριση ο παιδοκτόνος είπε πως έκανε την αποτρόπαια πράξη του γιατί δεν ήθελε η σύζυγος του να μεγαλώσει το παιδί τους και πως δεν ήθελε κανείς να πάρει τη θέση του στην καρδιά του παιδιού του.

Ο Ντράτσεφ εγκλείστηκε αμέσως σε ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας στα περίχωρα της Μόσχας.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:39