search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Νέο λειτουργικό σύστημα ετοιμάζει η Google και κανείς δεν ξέρει γιατί

06.02.2020 18:20
Πόλεμος μεταξύ Google και ΜΜΕ - Media
 
Μέχρι σήμερα, η Google έχει παρουσιάσει τρία σημαντικά λειτουργικά συστήματα για υπολογιστικές μηχανές: το Chrome OS, το οποίο λειτουργεί σε ειδικούς υπολογιστές, τα Chromebooks, το Android, το οποίο βρίσκεται στα περισσότερα κινητά στον κόσμο, και το Fuchsia, το οποίο εικάζεται ότι θα αποτελέσει αντικαταστάτη του Android και θα χρησιμοποιείται σε συσκευές του ΙοΤ.
 
Ωστόσο, όπως αποκαλυφθηκε, η εταιρεία έχει καταθέσει πατέντα για ένα ακόμα λειτουργικό σύστημα, το οποίο, σύμφωνα με την Google, θα είναι λειτουργικό software για υπολογιστές και για την ώρα έχει το όνομα «Pigweed», παίρνοντας το όνομά του από την φυτική οικογένεια των αμάρανθων.
 
Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, όμως, όσοι έψαξαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με το «Pigweed», δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη. Εν ολίγοις, δεν γνωρίζουν τι σκοπεύει να κάνει η Google με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα ή πότε θα το παρουσιάσει επισήμως.
 
Για την ώρα, η τάση της Google είναι να καταθέτει αίτηση για πατέντα στο «παρά πέντε» της παρουσίασης ενός λειτουργικού προγράμματος, αν και το Fuchsia έχει πάρει πατέντα εδώ και δύο χρόνια και παραμένει μυστήριο. Να δούμε αν και πότε θα υπάρξουν νέα στοιχεία για το «Pigweed».
 
Πληροφορίες: 9to5google
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01