search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Γυναίκα με τεράστια στήθη επιμένει: «Θα συνεχίζω να βάζω εμφυτεύματα να τα μεγαλώσω και άλλο» (Photos)

07.02.2020 14:36
Γυναίκα με τεράστια στήθη επιμένει: «Θα συνεχίζω να βάζω εμφυτεύματα να τα μεγαλώσω και άλλο» (Photos) - Media

 

Η 42χρονη Foxy Menagerie από το Μίσιγκαν έχει υπερβολικά μεγάλο στήθος. Φοράει νούμερο σουτιέν «double Z» και δηλώνει υπερήφανη για αυτό. Βέβαια το μέγεθος του στήθους της δεν είναι φυσικό αλλά αποτέλεσμα χειρουργικών επεμβάσεων, κάτι που όπως λέει η ίδια θέλει να επαναλάβει για να το μεγαλώσει και άλλο.

«Στόχος μου είναι να μοιάσω στην Τζέσσικα Ράμπιτ» δηλώνει η Foxy και συνεχίζει: «Έβαλα τα πρώτα μου μεγάλα εμφυτεύματα πριν από 6 χρόνια. Την επόμενη μέρα από τον χωρισμό μου από γάμο. Από τότε απολαμβάνω να νιώθω τα ανδρικά βλέμματα επάνω μου. Στόχος μου τώρα είναι να γεμίσω με 7.000cc το κάθε στήθος.»

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των CC σε ένα εμφύτευμα, τόσο μεγαλύτερο είναι το στήθος. Τα εμφυτεύματα αρχίζουν από 400 cc και ανεβαίνουν ανά 200 cc.

Η Foxy παραδέχεται πάντως πως τα υπερβολικά μεγάλα στήθη της, της έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα της.

Για παράδειγμα δεν μπορεί να κάνει δουλειές με τα χέρια μπροστά από το στήθος της γιατί δεν βλέπει (όπως το να μαγειρέψει).

Την πιάνουν συχνά πόνοι στην πλάτη επειδή το βάρος είναι μεγάλο. Ακόμη και στον ύπνο πρέπει να κοιμηθεί σε ειδική στάση προκειμένου να μην πονάει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01