03/04/2020 10:02:47

Ευαγγελισμός: Επισήμως αρνητικό το δείγμα για το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Ευαγγελισμός: Επισήμως αρνητικό το δείγμα για το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού - Media

 

Συναγερμός είχε σημάνει το απόγευμα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όταν εμφανίστηκε άνδρας περίπου 30 ετών, ο οποίος παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα του κορονοϊού. Τελικά, ήταν αρνητικό το δείγμα που είχε σταλεί στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως ανακοινώθηκε επισήμως.

Ο νεαρός άνδρας έφτασε από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες και άρχισε να παρουσιάζει συμτπώματα γρίπης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο ethnos.gr, ο 30χρονος άνδρας μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο καθώς, όπως δήλωσε στους αρμόδιους, διέμενε στην Κίνα σε ξενοδοχείο όπου επίσης ήταν πελάτης ασθενής με κορονοϊό. Ο ίδιος ανησύχησε, αφού παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να μεταβεί στον Ευαγγελισμό.

Ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία όπου εξετάστηκε λεπτομερώς από τους γιατρούς του Νοσοκομείου. Όπως αναφέρει το ethnos.gr, οι πρώτες ενδείξεις από την κλινικοεργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησαν οι πνευμονολόγοι του Νοσοκομείου, έδειξε ότι δεν πρόκειται για τον κορονοϊό.

Συναγερμός σε υπουργείο Υγείας και ΕΟΔΥ

Όταν παρελήφθη ο 30χρονος από την ειδική ομάδα του Ευαγγελισμού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και τον ΕΟΔΥ ώστε να ξεκινήσει η κινητοποίηση όλου του μηχανισμού της Υγείας. Στελέχη του ΕΟΔΥ, με εντολή του Προέδρου, Παναγιώτη Αρκουμανέα είχαν σπεύσει στον Ευαγγελισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.