search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:19
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα: Τη συνέλαβαν επειδή φορούσε… μπικίνι (Video)

07.02.2020 17:52
Απίστευτα πράγματα: Τη συνέλαβαν επειδή φορούσε... μπικίνι (Video) - Media
 
Σκηνές βγαλμένες από ταινία δυστοπικής φαντασίας κατέγραψε η κάμερα σε έναν από τους πλέον γνωστούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.
 
Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφεται η βίαιη σύλληψη μίας Βρετανίδας τουρίστριας στις Μαλδίβες με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, επειδή φορούσε μπικίνι.
 
Τα πλάνα δείχνουν τρεις αστυνομικούς να τραβούν με βία την κοπέλα, ενώ η ίδια φωνάζει “με παρενοχλείτε σεξουαλικά”. Η γυναίκα κάνει προσπάθειες να αντισταθεί και ένας αστυνομικός προσπαθεί να την καλύψει με πετσέτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Independent, η γυναίκα συνελήφθη για προσβολή δημόσιας αιδούς. Ο αρχηγός της αστυνομίας έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο αναγκάστηκε να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη βία προς τη γυναίκα.
 
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι στις Μαλδίβες επιτρέπεται οι γυναίκες να φορούν μπικίνι στα θέρετρα αλλά “απαγορεύεται αυστηρά” εκτός των ξενοδοχείων. Το βίντεο, βέβαια, δεν ξεκαθαρίζεται πού έχει τραβηχτεί.
 
“Το συμβάν με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν την τουρίστρια ερευνάται. Απολογούμαι και στην τουρίστρια και στο κοινό γι΄ αυτό και προσπαθούμε να εξορθολογίσουμε τέτοιες διαδικασίες”, δήλωσε ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας.
 
Πηγή: Independent
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:18