search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Ο Κ. Μητσοτάκης στην Κρήτη στην θεμελίωση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα στο Καστέλι

08.02.2020 08:14
Ο Κ. Μητσοτάκης στην Κρήτη στην θεμελίωση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα στο Καστέλι - Media

 

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει λίγο πριν τις έντεκα το πρωί στο Αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης του Ηρακλείου και αμέσως μετά θα παραστεί στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι.

Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου και αμέσως μετά, στις 17:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ακρωτήρι της Σούδας. Στις 18:30, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Χανίων και στη συνέχεια το Δημαρχείο της πόλης.

Τον πρωθυπουργό στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι αλλά και στην περιοδεία του, θα συνοδεύουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:42