search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του Πελέ

10.02.2020 18:40
Πάολο Ρόσι: Ο Πελέ αποχαιρετά τον σπουδαίο Ιταλό ποδοσφαιριστή - Media

 

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ. Ο Εντίνιο, γιός του θρύλου του ποδοσφαίρου, ανέφερε σε συνέντευξή του στην Tv Globo, ότι ο 79χρονος Πελέ δεν βγαίνει από το σπίτι, αφού αδυνατεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Ο Πελέ υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση αρθροπλασίας, ωστόσο η αποκατάσταση δεν πήγε καθόλου καλά και βρίσκεται εσώκλειστος στο σπίτι του με συμπτώματα κατάθλιψης.

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς. Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί», δήλωσε ο γιος του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01