search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Νέο διαζύγιο στο Μπάκιγχαμ – Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ (Photo)

11.02.2020 13:25
Καθόλου... βασιλικό το πρωινό της βασίλισσας Ελισάβετ - Τι της αρέσει να τρώει - Media

 

Διαζύγιο πήρε ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 12 χρόνια και έχει δύο κόρες εννέα και επτά ετών, αλλά η Ότομν Φίλιπς ζήτησε διαζύγιο και αναμένεται να φύγει από τη Μ. Βρετανία και να επιστρέψει στον Καναδά, απ’ όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 41χρονη ανακοίνωσε την απόφασή της για τον χωρισμό στον 42χρονο σύζυγό της, αφήνοντάς τον συντετριμμένο και την βασίλισσα Ελισάβετ εξοργισμένη.

Σημειώνεται ότι ο Πίτερ είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας. Ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ότι πλησίαζε το τέλος του γάμου του. Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, έμεινε έκπληκτος από την ανακοίνωση της γυναίκας του.

Η βρετανική εφημερίδα Sun αναφέρει ότι κάποιοι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν ότι το Megxit είναι αυτό που πυροδότησε τον νέο χωρισμό στη βασιλική οικογένεια και ότι η Ότομν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Μέγκαν και του Χάρι και να επιστρέψει στον Καναδά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28